Bibliotheekcatalogus online

Digitaal overzicht museumbibliotheek

De nieuwe bibliotheekcatalogus van het Van Gogh Museum is vanaf augustus online te raadplegen.

Compleet overzicht en nieuwe functies

Eerder was de catalogus alleen voor intern gebruik in te zien. Nu hebben de bibliothecarissen samen met Adlib, ontwikkelaar van softwareproducten, de bibliotheekcatalogus online ontsloten. Een overzicht van alle boeken, artikelen en tijdschriften van de bibliotheek is nu online te raadplegen. Iedereen die geïnteresseerd is in literatuur van en over Van Gogh kan gebruikmaken van de online catalogus.

Vanzelfsprekend blijft het ook mogelijk om in de studiezaal informatie op te zoeken over specifieke kunstwerken van Van Gogh en over alle werken in de collectie van het Van Gogh Museum en De Mesdag Collectie.